top of page
Keresés
  • Szerző képeSüle Zsuzsanna

10+ Clubhouse eszköz (nem csak) marketingeseknek

Frissítve: 2021. márc. 12.

Te már fent vagy a Clubhouse-on? Mit szólnál néhány igazán kreatív alkalmazáshoz, amivel növelheted a Clubhouse jelenléted élményét?


Ebben a cikkben olyan harmadik féltől származó Clubhouse-ra készített alkalmazásokat mutatok, amelyek segítenek kreatívabb profil fotót, életrajzot (bio) készíteni a Clubhouse vagy akár az Instagram fiókodhoz, valamint eseményeket kezelhetsz, követhetsz nyomon, adatbázisokban kereshetsz.


Clubhouse Bio szerkesztők


Clubhouse profilodat bármikor szerkesztheted, csak érintsd meg valahol a leírást, és már pötyögheted is a szöveget az egyszerű szövegszerkesztőbe, hangulatjeleket helyezhetsz el, sortöréseket adhatsz hozzá. Nagyjából ennyi. Sok más lehetőség nincs a profilod feldobásához vagy bármilyen egyéb formázáshoz.


Íme néhány ingyenes alkalmazás, amely kicsit több funkciót is biztosít a bio-d szerkesztéséhez:


# 1: Clubhouse Bio Builder


A Clubhouse Bio Builder egy lehetőségekben gazdag szövegszerkesztő, amelynek segítségével formázhatod az életrajzod szövegét. Töltsd le az alkalmazást az iOS App Store-ból és írd meg a szöveget vagy a már korábbi bio-dat is bemásolhatod és átszerkesztheted.

Vidd a kurzort oda, ahol a szöveget formázni szeretnéd, válassz a 70 legördülő menüből és kezd el írni a szöveget. Annyi különböző betűtípust választhatsz, amennyit csak akarsz.
Ha kész vagy, nyomd meg a zöld „Copy Formatted Text” gombot az új életrajz vágólapra másolásához, majd illessze be a szöveget a Clubhouse bio-ba. Az összes formázás megmarad.


# 2: CH Bio Generator

Nehezen megy a közösségi média profilok megírása? Nem tudod, mit mondj, és hogyan mondd el egy mondattal? Ha egy kis segítségre van szükséged az induláshoz, letöltheted a CH Bio Generator alkalmazást.


Ez a generátor sokféle profilsablonnal van feltöltve, formázással és hangulatjelekkel kiegészítve, így gyors segítség lehet a tökéletes bio megírásához.

Miután megtaláltad a kedvedre való sablont, töltsd ki az üres helyeket a számodra releváns információkkal. Ha kész, nyomd meg a szürke „Copy” gombot a jobb alsó sarokban.

Ha tovább szeretnéd fokozni az élményt, a Clubhouse Bio Generator által létrehozott sablont másold át az #1 pontban említett Clubhouse Bio Builder-be, formázd meg az egyes sorait félkövér vagy dőlt betűvel, hogy még jobban kitűnj a tömegből, majd az így kapott végleges biodat másold be a Clubhouse profilodba.


# 3: Clubhouse Bio szerkesztő asztali számítógépekhez

Az asztali gépekhez készült Clubhouse Bio Editor is egy jó megoldás a Clubhouse szövegszerkesztő lehetőségeinek kiterjesztésére. Ezzel a webes alapú szerkesztővel asztali gépen vagy laptopon gyorsan meg tudod írni a profilodat. Előre feltöltött mintákat is találsz és ha kész vagy, el tudod küldeni magadnak a kész profil url linkjét, amit a telefonodról megnyitva be tudsz másolni a Clubhouse profilodba.


Clubhouse profilkép szerkesztők


A Clubhouse profilfotó egy olyan eszköz, amelyre az emberek több időt fordítanak, mint amennyit általában a többi közösségi média profiljuk fotójára. Ennek az az oka, hogy a Clubhouse-ban töltött idő alatt más emberek vesznek körül. Akár a hallgatóságban hallgatod a beszélgetést akár a színpadon beszélsz, körös körül több tucat vagy akár több száz ember között csak a profilfotókat látod és Neked is itt kell kitűnnöd a tömegből.


Íme néhány ingyenes eszköz, amelyek abban segíthetnek hogy profilfotód alapján felfigyeljenek Rád.


# 4: Clubhouse profilkép gyűrű (CHpic)

A CHpic egy egyszerű webes alapú online eszköz, amely színes gyűrű formát ad a profilfotód köré.

Csak menj az oldalra, töltsd fel a profil fotódat, majd válassz egy színt úgy, hogy kiválasztod a palettáról, vagy beírod az RGB paramétereket.
# 5: Clubhouse gyűrű: Clubring

Border for Clubhouse: Clubring egy mobilalkalmazás, amely - ahogy a neve is mondja - különféle gyűrűk létrehozását és mentését teszi lehetővé a profilfotód köré.


Az alkalmazásnak ingyenes elemei is elérhetők, de rendelkezik appon belüli fizetős többletfunkciókkal is. Amikor először megnyitod, kissé nehéz észrevenni a képernyő bal felső sarkában lévő kis „x” -et, hogy kihagyd a prémiumra való frissítést. De miután megtaláltad és kiikszelted, már láthatod az alkalmazás főképernyőjét.Nagyon egyszerű és élvezetes a használata, csak húzd a profilképed alatti csúszkát jobbra vagy balra és válassz a lehetőségek közül. A fénykép mindig frissül, így azonnal látod a kiválasztott keret előnézetét. Különböző státuszok, minták vagy színek közül válogathatsz. Jónéhány elérhető az ingyenes verzióval is.


Figyelj rá, hogy az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy kék pipát adj a profilfotódhoz, ami hasonlít más közösségi média csatornák ellenőrzött jeléhez. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor tudj róla, hogy jelenleg a Clubhouse-nál nincs ellenőrzött profilra lehetőség és az alkalmazás Általános Szerződési Feltételeivel ellentétes, ha kék ellenőrzött pipát adsz a profilfotódhoz. Nem tudom, miért kínálja fel ezt a lehetőséget a Clubring; valószínűleg egy következő frissítésben megszüntetik.

Ettől eltekintve az alkalmazás többi része nagyon egyszerűen használható, és sok kreatív lehetőséget biztosít a profilfotód feldobásához.


# 6: Clubhouse Avatar Maker

A Clubhouse Avatar Maker egy egyszerű online generátor, amellyel másodpercek alatt létrehozhatod a Clubhouse profilfotódat.


Első lépésként töltsd fel a fényképedet, majd válassz a fotó alatt látható a különböző lehetőségek közül. Mindegyik opció létrehoz egy gyűrűt a fotó körül, amely illeszkedik a kiválasztott csatorna (Clubhouse, Intagram, Gmail, Snapchat... stb) márkaszínéhez vagy mintájához.

Ha elégedett vagy a profilkép körüli gyűrűvel, kattints a zöld Letöltés gombra a fénykép mentéséhez, és máris töltheted fel a kiválasztott felületre


Ugyanitt kipróbálhatod a Clubhouse Bio Generátort is. Ennek a generátornak is van néhány egyszerű, előre formázott sablonja, emojikkal kiegészítve, amelyeket másolhatsz és használhatod a Clubhouse profilodban. Csak válaszd ki a kívánt stílust és másold ki a sablont. Ezután szerkesztheted és kitöltheted az üres helyeket, hogy saját magadra szabd a részleteket.


# 7: Crofile

A Crofile mobilalkalmazás szintén egy Clubhouse profilfotó szerkesztő némi plusz lehetőséggel. Itt is azzal kell kezdeni, hogy kiválasztod a fotót, amelyet profilképként szeretnél használni.


Miután kiválasztottad a fényképét, rengeteg lehetőség közül választhatsz. Vannak előre beállított állapotokat, a szegélyek és a színes fedvények is, amelyek megváltoztathatják a fénykép árnyalatát.

Beállíthatsz gyűrűt is a profilfotó köré, sőt egy szín kiválasztása és a normál gyűrűbeállítás helyett itt két színt választhatsz a színátmenet-effektus létrehozásához.

Szöveget is írhatsz a fotóra és itt a fotót át is tudod méretezni úgy hogy a szöveg is elférjen a fényképen.
Ha elégedett vagy a végeredménnyel, mentsd el fényképet a telefonodra, és töltse fel a Clubhouse profilodba.


# 8: Clubhouse keret

A Border for Clubhouse mobilalkalmazásnak van néhány olyan egyedi kerete, amelyeket más profilfotó szerkesztőben nem láttam, érdemes ezeket is megnézni, hátha itt találod meg a számodra legkedvesebb lehetőséget.Clubhouse eseménylinkek testreszabása


A Clubhouse a beszélgetésről szól. Természetes, hogy szeretnéd megosztani a szobáidat és eseményeidet az alkalmazáson kívül is, hogy más platformokon is népszerűsíthesd azokat.

Íme néhány ingyenes eszköz, amelyek segítenek a Clubhouse eseménylinkek testreszabásában.


# 9: ClubLink

A ClubLink egy ingyenes link rövidítő, amely lehetővé teszi, hogy linkeket generálj és menthessél el a Clubhouse eseményeidre. Másold ki az ütemezett eseményed linkjét és illeszd be a megadott helyre.

# 10: Clubly

A Clubly egy másik link rövidítője a Clubhouse eseményekhez.

Az a jó a Clubly-ban, hogy több információt is ad a linkedről. Miután regisztráltál egy ingyenes fiókot és hitelesítetted az e-mail címedet, használhatsz néhány prémium funkciót is, például lejárati dátumot vagy egyéni címet.# 11: Clubhype

Amikor az ütemezett Clubhouse esemény linkjét beilleszted egy másik platformra, pl. a Facebook hírfolyamodba, akkor egy automatikusan létrehozott, általános előnézeti képet látsz a Clubhouse kesztyűvel.

A Clubhype segítségével egyedibbé teheted a bejegyzéshez behúzott képet, amely több információt is tartalmaz az eseményről.Clubhouse szobái / események / emberek felfedezése


Miután beléptél a Clubhouse applikációba és kapcsolatba kerültél emberekkel, látni fogod, hogy a folyosó (a Clubhouse belsejében található fő hírcsatorna) milyen gyorsan megtelik szobákkal. Sokszor előfordul, hogy túl sok az ajánlott esemény, nehéz megtalálni azt, ami igazán érdekel bennünket és ha nem találjuk meg néhány mozdulat után a számunkra érdekes beszélgetést, feladjuk, lépünk tovább.


Szerencsére azonban már léteznek alkalmazások, melyek megkönnyítik a számunkra érdekes beszélgetések megkeresését anélkül, hogy végig kellene görgetni a folyosón.


# 12: Find Clubhouse


A Find Clubhouse egy egyszerű weboldal, amely megkönnyíti a klubok megtalálását. Ha van klubod, akár be is küldheted Te is.

# 13: AskClubhouse

Azok számára, akik tanításra vagy Q&A -re használják a Clubhouse-t, ott van az AskClubhouse.

Az AskClubhouse egy ingyenes weboldal, amely lehetővé teszi, hogy egy táblán keresztül kérdéseket tegyenek fel a résztvevők, miközben meg tudod osztani a válaszokat a Clubhouse-on.

Miután létrehoztál egy fiókot, legfeljebb 10 táblád lehet, amelyek mindegyike egy másik szobához van kötve.

Megoszthatod a táblát, akár már az esemény megkezdése előtt, így a táblád látogatói akár előre is beküldhetik kérdéseiket. A tábla tulajdonosaként a kérdéseket valós időben is láthatod, így válaszolhatsz rájuk, miközben a szobádban beszélsz.Clubhouse analitika

Ami a közösségi média marketingjét illeti, az adatok, mérőszámok az alapja minden lépésünknek. Számokra támaszkodunk szinte mindenre vonatkozóan, a megjelenés, kattintástól, bevételtől és a megtérüléstől kezdve a követőkig és az elkötelezettségig. Jelenleg a Clubhouse azonban nem nyújt semmilyen adatot sem betekintés sem elemzés formájában.


Következtetés

Valahányszor megjelenik és elindul egy új közösségi média csatorna, csak idő kérdése, hogy a csatorna felhasználói felismerjék azokat a területeket, amelyeket fejlesztésre használhatnak és olyan eszközökkel állnak elő, amelyek segítenek pótolni ezeket a hiányosságokat.


Ez történik a Clubhouse esetében is, látjuk, hogy rengeteg olyan lelkes vállalkozó és marketinges van, akik már elkezdték fejleszteni azokat az eszközöket és alkalmazásokat, amelyek segítenek a Clubhouse újszerűsítésében és használatában az alkalmazásban még nem elérhető módszerekkel.

Biztosak lehetünk benne, hogy a fent felsorolt ​​néhány eszköz még csak a kezdet.


Te mit gondolsz a Clubouse-ról? Használod? Látsz benne fantáziát? Van kérdésed?


Forrás: Social Media Examiner256 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page