top of page
Keresés
  • Szerző képeSüle Zsuzsanna

A TikTok elérhetővé tett egy új videoszerkesztő funkciót.

Frissítve: 2021. márc. 3.


A „Klipek módosítása” videoszerkesztő funkció új lehetőséget kínál a TikTok feltöltések egyes szakaszainak újbóli felvételére, átszerkesztésére.


„Nehéz elsőre elkészíteni a teljesen tökéletes klipedet? Megkönnyítettük a videók szerkesztését. A "Klipek módosítása" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy felvételen belül különböző szegmenseket készítsenek, és azokat tetszés szerint újraforgassák, mozgassák, változtassák az elemek sorrendjét. Az új funkció nagyobb szabadságot biztosít a készítők számára, akik ezáltal kreatívan játszhatnak a videofájlok egyszerű összeillesztésével és ezáltal egyedi módon mesélhetik el történetüket.” - mondja a TikTok a fejlesztéshez fűződő bejegyzésében.

Ahogy a fenti videóban is látható, a bemutatott klip három különálló részből (szegmensből) áll, és miután kiválasztod a képernyő jobb felső sarkában lévő „Klipek módosítása” opciót, újra tudod forgatni a sorozat egy adott szegmensét.

Ez az új funkció növeli a videók szerkesztési lehetőségeit a TikTok klipekben.

Eddig is törölhettél és újból felvehettél szakaszokat, de korábban a klipek törlése egyenként történt. Ez azt jelentette, hogy ha sikerült elkapnod a tökéletes befejező szakaszt, de a középső szakasz nem lett jó, akkor törölni kellett az utolsó részt is.

Ez a praktikus a TikTok frissítés különösen hasznos lehet a professzionális tartalom készítők számára, valamint megkönnyítheti a tartalom re-mixelését és a különböző hatások közötti váltást is.

Próbáld ki Te is, használd ki a kreatív megoldásokat kínáló új opciót.


Az „Klipek módosítása” opció a TikTok legújabb verziójában érhető el.

29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page