top of page
Keresés
  • Szerző képeSüle Zsuzsanna

Top hashtag kereső alkalmazás

Frissítve: 2020. máj. 20.


Manapság hashtagek vannak mindenhol.

Még aki esetleg nem is használja az Instagramot, Facebookot, ő sem tudja nem észrevenni a kis #hashtag jel utáni reklámszavakat az óriásplakátokon, TV-hirdetésekben, sőt már a termékcsomagoláson is. A nagy költségvetésű kampányok minden lehetséges felületen meg akarják jeleníteni az egyedi hashtageket, amelyekre sikerült elsőként lecsapniuk.

A kisebb vállalkozások több okból sem használhatják ugyanazt a taktikát, mint a nagyok, hiszen vagy nincsenek meg hozzá az eszközeik, vagy nincs is szükségük saját hashtag létrehozására és népszerűsítésére.

Így is többféle, igazán hasznos módon használhatjuk a már létező, népszerű hashtageket, hogy sikerre vigyük a kommunikációnkat. A legnyilvánvalóbb, ha releváns címkéket használunk, így, amikor érdekes tartalmat osztunk meg a közösségi médiában, biztosan nagyobb közönséget érhetünk el. A legjobb hashtagek megtalálása igényel némi kutatást, de jó hír, hogy ha van egy ilyen listánk, akkor két legyet üthetünk egy csapásra.

Ami azt illeti, a legtöbb embernek nincs ideje vagy akarata sem, hogy saját kutatást végezzen, de egyáltalán nem bánjuk, ha ezt megteszi valaki helyettünk, és az eredményeket ezüst tálcán szolgálja fel nekünk, például egy blogbejegyzésben.

Ha még nem ismered a szakmád, vállalkozásod releváns hashtagjeit, akkor a lehető leghamarabb meg kell találnod azokat, majd következetesen használnod is kell őket, hogy növelhesd velük a tartalmad elérését és bónuszként viszont kapj újabb, nagyszerű, megosztható tartalmakat.

Nem is gondolnád, milyen egyszerű a #hashtag keresés az ingyenes hashtagify.me használatával.


Íme, a hashatag keresés praktikái!


Hashtagify Widget:

Beágyazott hashtagek folyamatosan frissülő adatokkal a weboldaladra - ingyen (!)


A jól célzott, válogatott hashtagek listájával már szilárd alapokon állhat a blogbejegyzésed, de ezzel az applikációval még gazdagabbá, élénkebbé teheted a tartalmadat. A Hashtagify Widget segítségével igazán egyszerű a másolás és beillesztés bármely blogbejegyzésbe vagy weboldalra és egy interaktív, gyönyörű, ráadásul folyamatosan frissülő, élő adatmegjelenítést kapsz, ráadásul hat különböző megjelenés közül is választhatsz. Példaként íme az #onlinemarketing hashtag élő kapcsolati diagramja:


Pro tipp: Ha a WordPress programot használsz, „Szöveg” módban, és nem a „Vizuális” módban tudod beilleszteni a kódot.


Mindig naprakész hashtagek.


Az ideális blogbejegyzésnek olyan tartalommal kell rendelkeznie, amely nemcsak értékes a célközönség számára, de időtlen is, mert akkor a közzététel után jóval később is látogatásokat eredményez. Még akkor is erre kell törekedni, ha a folyamatosan változó közösségi média világában az időtlenség lehetetlennek tűnő cél.

A lehető legjobb dolog, ha a tartalmadat naprakészen tudod tartani. Milyen bosszantó tud lenni, amikor olyan cikkekkel találkozunk, ahol a linkek többsége már nem működik.

A legjobb dolog a Hashtagify alkalmazásban, hogy mindig naprakész, az adatai később is frissek lesznek, még évekkel azután is, hogy először közzétetted a cikkedben.

De azért légy óvatos a cikk megfogalmazásakor, vagy ellenőrizd időről időre, hogy megbizonyosodj róla, hogy a szöveg nem mond-e ellent a felhasznált adatoknak.


Pro tipp: Ha a bejegyzés történelmi eseményről szól, és nem akarod, hogy az adatok frissüljenek, akkor az élő widget használata helyett készíts képernyőképet az aktuális állapotról és képként illeszd be a tartalmadba, de feltétlenül jelenítsd meg a hivatkozás forrását, ahogy az élő alkalmazás is megteszi.


Használd az alkalmazást különféle célokból, módokkal. Például:

  • Ha saját márkád van, akkor a középpontban lévő saját hashtageddel fennálló kapcsolatok folyamatosan frissülő, élő diagramja nagyon jól mutathat és sikeres lehet a weboldaladon vagy akár a weboldal láblécében.

  • Hasonlíts össze hashtegeket az olvasóid számára (például sport vagy politika témában) a Trend-összehasonlító diagram segítségével.


Pro tipp: Ne helyezz el kettőnél több „kapcsolati diagram” modult (az egyik a buborékokkal) ugyanazon az oldalon, mert lelassíthatják a böngészőt.


Legyél az elsők között, ha nem az első a saját területeden, aki feldobja a weboldalát, blogját ezzel a látványos, szuper alkalmazással.


Próbáld ki, csak kattints a Beágyazási varázsló elemre.


Kipróbáltad? Hogy tetszik? Szívesen, hallanék felőled.


338 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page